Dankbaar!

24 april 2026 - Enschede, Nederland

Eigenlijk kunnen we het nog niet echt bevatten, maar morgen is het zover: we gaan een bijzondere rondreis maken door Zuidwest-Amerika!
We zijn zo dankbaar dat we dit samen nog kunnen en mogen doen! Een jaar geleden zag alles er ineens zo anders uit, ons leven werd letterlijk even stilgezet.
Bij een nare val in Oostenrijk liep Talitha hersenletsel op. Een lange tijd van revalidatie volgde en dingen die altijd zo vanzelfsprekend waren, lopen, praten, kijken, denken, gingen ineens moeizaam en kostte veel energie.
Onze reis naar Amerika die eigenlijk in april vorig jaar zou starten, moesten we annuleren. Niet wetende of het ooit wel weer zou kunnen.
Gelukkig herstelde Talitha stapje voor stapje. Niet alles is zoals het ervoor was, maar juist doordat we hebben ervaren hoe het leven soms ineens zo'n andere wending kan krijgen, willen we deze reis niet verder uitstellen. Het is voor ons als gezin best een lastige tijd geweest. Vooral de onzekerheid en een lange periode niet als gezin samen kunnen zijn was voor ons en de kinderen best ingrijpend.
We merken dat we veel behoefte hebben om echt even als gezin samen te zijn. Er samen even helemaal tussenuit, alle tijd voor elkaar en doen waar we alle vijf zo van genieten: op avontuur, een nieuw land en de prachtige natuur daar ontdekken!
Het reizen met een camper is ons in Canada zo goed bevallen en is nu in de situatie van Talitha ideaal. Altijd je huisje bij je, altijd een plek waar je je even kan terugtrekken.
We vertrekken zaterdagochtend met de trein naar Schiphol en vliegen om 14.50 uur naar San Francisco. Daar zullen we 4 dagen blijven en vervolgens 27 dagen met de camper op avontuur. We eindigen weer in San Francisco en hopen 25 mei weer thuis te zijn.
Hieronder een kaartje met onze route. Als je erop klikt wordt hij wat groter.
We zullen onder andere de volgende plekken bezoeken:  San Francisco, Santa Cruz, Big Sur, Santa Barbara, Los Angeles, Joshua Tree, Kingman, Grand Canyon, Page, Monument Valley, Arches, Death Horse Point State Park, Capitol Reef, Bryce Canyon, Zion, Las Vegas, Death Valley, Kings Canyon/Sequoia, Yosemite.
We schrijven dit jaar de blogs samen en zullen regelmatig ook leuke foto's plaatsen. We kijken er enorm naar uit!
Als jullie het leuk vinden kun je ons weer volgen!

Route Amerika 2026

1. Danielle:
    24 april 2026
    Jeuj het gaat bijna beginnen! 💚 Heel leuk om jullie zo te kunnen volgen.
  2. Familie Lammers:
  3. Miranda:
    24 april 2026
    Heel veel plezier samen!
  4. Familie Lammers:
  5. Jael:
    25 april 2026
    Aah superleuk om te lezen, nu al!!
    Veel plezier guppies 🩷
  6. Familie Lammers:
  7. Rachel:
    25 april 2026
    Dat wordt een prachtig mooi avontuur lieverds!
  8. Familie Lammers:
  9. Maurien:
    28 april 2026
    Wat fijn dat jullie reis toch kunnen maken. Heel veel plezier samen
  10. Familie Lammers:
  11. Kirsten:
    29 april 2026
    heel veel plezier, ik ga jullie zeker volgen
  12. Familie Lammers:
  13. Astrid:
    1 mei 2026
    Wat geweldig dit! Dat het nu toch kan, ben met jullie heel dankbaar 🧡
  14. Familie Lammers: